Магучіх відповіла, коли планує вийти заміж

У листопаді 2023 року Магучіх зізналася, що вони зі Степановим заручені
Фото: ЕРА

Олімпійська чемпіонка Ярослава Магучіх 9 серпня в ефірі передачі "Сніданок з "1+1" відповіла, коли вийде заміж за свого нареченого, українського легкоатлета Назара Степанова, котрий є сином її тренерки Тетяни Степанової.

"Ви планували весілля після Олімпійських ігор. Зараз, коли олімпійське золото ти виборола, вже працюєте над підготовкою [до весілля?]" – запитала у спортсменки ведуча Людмила Барбір.

"Після Олімпіади легше не стало, тому що ще три старти й немає часу розслаблятися. Але думки вже є, єдине, це дуже складно організувати, але будемо намагатися", – відповіла вона.

Контекст:

У листопаді 2023 року Магучіх зізналася, що вони зі Степановим заручені. "Весілля вже після Олімпійських ігор, звичайно", – додала тоді Магучіх.

Магучіх 4 серпня вперше стала чемпіонкою Олімпійських ігор, здобувши золоту медаль у стрибках у висоту з результатом 2,00 м. З таким самим результатом на попередній Олімпіаді 2020 у Токіо вона здобула бронзову медаль.

У липні 2024 року Магучіх побила світовий рекорд у стрибках у висоту серед жінок. Вона з першої спроби стрибнула на 2,10 м на етапі "Діамантової ліги" в Парижі, побивши попередній рекорд (2,09 м), встановлений у 1987 році. Після перемоги на змаганнях Магучіх заявляла, що готова бити вже свій світовий рекорд на Олімпіаді 2024 року в Парижі.