Матвєєва розповіла, чому почала шепелявити. Ведуча зізналася, що зіткнулася із хейтом

Надія Матвєєва народилася 1968 року в Керчі
Фото: Nadezhda Matveeva / Facebook

Українська ведуча Надія Матвєєва зізналася, що почала шепелявити після того, як почала використовувати міорелаксувальну капу для корекції зубів. Про це вона написала 14 січня в Instagram.

За словами ведучої, через нову особливість її почали хейтити в мережі.

"Поруч із коментарями "шепелява", "вставна щелепа", "рот від пластики вже не закривається", читаю історії жінок, яким схожі "компліменти" говорили просто в очі. А ще: "Навіщо вирівнювати зуби, раніше ж вони влаштовували?" – зізналася Матвєєва. – Завдяки своєму рішенню отримала бонус – більше дізналася про рівень спілкування й тактовність деяких людей".

Ведуча додала, що її приклад також може надихнути когось зважитися на зміни, яких він потребує, не побоюючись "засудження через тимчасові або постійні вади зовнішності".

Контекст:

Надія Матвєєва народилася 1968 року в Керчі. Із 2012 року вона є ведучою каналу СТБ.

Матвєєва була заміжньою двічі. Від першого шлюбу в неї є син Владислав. Після нападу РФ на Україну він пішов добровольцем на фронт.

Улітку 2022 року ведуча розповіла, що на той момент уже приблизно рік перебуває у стосунках із чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Ведуча зізналася, що її обранець  людина непублічна, а його робота "близько пов'язана з медициною".

Матвєєва зізналася, що новий бойфренд у момент знайомства не знав, хто вона, а коли в інтернеті прочитав, скільки їй років, був "приємно шокований". "Я дійсно закохана, я люблю цього чоловіка, – підсумувала ведуча. – Він сказав, що дуже хоче зробити красиву пропозицію [руки та серця] – з обручкою, але зараз немає можливості купити. Нема грошей".