"Ми втратили практично все". У відомої кулінарної блогерки зламали сторінку в Instagram із майже 500 тис. фоловерів

Глінська: З учорашнього вечора не можу зайти у свій Instagram
Фото: Liza Glinskaya / Facebook
Переможниця проєкту "МастерШеф" на СТБ, кулінарна експертка і блогерка Єлизавета Глінська 2 серпня на своїй сторінці в Facebook повідомила, що не може зайти на свою сторінку в Instagram.
"Із учорашнього вечора не можу зайти у свій Instagram @lizaglinskaya з незрозумілої для мене причини. Її взагалі неможливо знайти, а якщо і висвічується, то ось у такому вигляді, як на фото. Засмучена. Не хотілося б втратити та загубитися. Усе ж майже 500 тис. підписників і багато роботи. Багато", – написала кулінарна блогерка.

3 серпня сестра Єлизавети Глінської, Тетяна Шевченко-Глінська на своїй сторінці у Facebook заявила, що сторінку зламали.

"1 серпня нашу сторінку зламали. Це для нас основний ресурс, де ми з 2012 року створювали акаунт, вкладаючи в нього все найкраще, не лише матеріальні кошти, але і багато іншого. У ньому зібрана аудиторія з більш ніж 470 тис. активних користувачів. У ньому була збудована наша компанія, через яку здійснювали реалізацію наших кулінарних книг, майстер-класів, рекламних проєктів. Тобто зараз ми позбулися практично всього", – підкреслила сестра блогерки.

Шевченко-Глінська підкреслила, що напередодні вони отримали лист, у якому повідомляли, що мікроблог заблокують через порушення авторських прав.

"Щоб цього не сталося, потрібно перейти за посиланням. Природно, я не переходила за посиланнями. Протягом подальших 11 годин нас заблокували", – констатувала сестра Глінської.

Контекст:

Єлизавета Глінська народилася 29 вересня 1983 року в Запоріжжі. Закінчила Кримський державний гуманітарний інститут із дипломом магістра академічного вокалу.

Після перемоги на шоу "МастерШеф 2" пройшла навчання у французькій кулінарній школі Le Cordon Bleu. Вона є засновницею власної кондитерської школи.