"Ми з нею поговорили по-людськи". Данилко розповів, як після обстрілу Києва йому вперше в житті зателефонувала Ротару

Ротару – володарка звання "Національна легенда України"
Фото: sofiarotaru.official / Instagram

Український шоумен Андрій Данилко вперше в житті розмовляв телефоном зі своєю колегою, українською співачкою Софією Ротару в новорічну ніч із 2022-го на 2023 рік. Ініціатором цієї розмови була сама артистка. Про це Данилко розповів 29 липня в коментарі YouTube-каналу "И грянул ГРЭМ".

"Коли Новий рік і було бомбардування, це 2022 року – із 2022-го на 2023-й – вона мені зателефонувала. Ніколи не телефонувала. І ми так із нею мило поговорили, якось так по-людськи. Вона каже : "Ми спустилися в підземну парковку". І вона у такому якомусь настрої жахливому", – розповів Данилко.

За словами артиста, після цієї розмови він періодично надсилає Ротару "дурні й милі" меми "для розрядки".

Коментуючи мовчання Ротару про повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, співак заявив, що не може засуджувати за це співачку.

"Люди всі різні. Люди дуже дорослі. Люди можуть погано почуватися, можуть не знати, що сказати. Я тут не суддя", – заявив Данилко.

Контекст:

Ротару до повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну співала у російській столиці й інших містах Росії, а 2017 року виступала на дні народження глави Чечні Рамзана Кадирова.

2021 року президент України Володимир Зеленський вручив Ротару відзнаку "Національна легенда України".

24 лютого 2022 року співачка утрималася від публічних засуджень на адресу агресора, але періодично реагує в Instagram Stories на масовані обстріли українських міст російськими окупантами. Ротару не афішує, у якій країні зараз проживає.

Її молодша сестра й колега Ауріка Ротару в липні 2024 року не стала ні спростовувати, ні підтверджувати слова української журналістки Аліни Доротюк про те, що Софія Ротару покинула Україну і живе за кордоном.