"Настав час ковтати!" Ургант, який покинув Росію, відповів російському режисерові, який погрожував плюнути йому в обличчя

Ургант заявив, що вибаченнями Боякова можна було б тільки підтертися
Фото: urgantcom / Instagram
Телеведучий Іван Ургант, який виїхав з РФ до Ізраїлю, 5 травня в Telegram опублікував послання російському пропагандистському режисеру Едуардові Боякову.

Бояков заявляв, що плюне в Урганта, оскільки той не підтримав військової агресії РФ в Україні й опублікував нібито кліп із танком із літерою Z, який горить, на пісню "Я солдат" українського гурту "5'nizza".

"Почувши про ваше мужнє рішення плюнути в мене під час зустрічі, я відчув змішані почуття: з одного боку, як вчили мене старші товариші, не буде ячменя. З іншого, думав я, Едуард – людина ґрунтовна, глибока, почне накопичувати слину, і за відсутності нашої зустрічі найближчим часом є величезний ризик самозахлинутися. Тим самим обезголовивши прогресивне та культурне життя країни", – написав він.

Ургант зазначив, що сказав собі: "Ні, ти не маєш права мовчати".

"Отже, нічого я не публікував! Це взагалі мій перший пост у Telegram. А це означає, дорогий Едуарде, настав час ковтати!" – написав Ургант.

Телеведучий попросив не надсилати йому вибачень, оскільки "через обмежені життєві обставини тимчасово не має можливості підтиратися смартфоном".

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)  

Контекст:

24 лютого Ургант засудив рішення президента РФ Володимира Путіна щодо повномасштабного вторгнення в Україну.

Наступного дня програму "Вечерний Ургант", яку він веде на пропагандистському "Первом канале", зняли з ефіру.