"Не мине". Monatik у новому кліпі показав свій живопис і дітей, які підросли

Пісня "Не мине" увійде до четвертого сольного альбому співака "Вічно танцююча людина"
Фото надала пресслужба Monatik

Український співак Monatik у галереї М17 у Києві презентував кліп на трек "Не мине". Про це видання "ГОРДОН" 25 липня повідомила пресслужба артиста.

"Музика іноді може допомогти. У моєму випадку музика сьогодні – це телепорт у різні місця, спогади та фантазії про майбутнє. Увімкнув, заплющив очі й полетів… Нехай звучить і ніколи не мине", – сказав музикант.

Фото надала пресслужба Monatik

Режисер кліпу – Костянтин Гордієнко, хореограф – Олексій Базел. Відео поєднує музику, танці, живопис і диджитал-арт. У кліпі показали роботи українських художників: сестер Фельдман, Артема Прута, Даніка Манжоса, Алексіса Оліна та Максима Мацевка (KOTO). Monatik уперше з'явився перед глядачами як художник і показав власні полотна, які входять до колекції The Views.

У ролику на трек "Не мине" Monatik уперше за тривалий час показав своїх синів Данила і Платона, які підросли.

Фото надала пресслужба Monatik

Пісня "Не мине" увійде до четвертого сольного альбому співака "Вічно танцююча людина", реліз якого заплановано на осінь 2024 року.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну Monatik виступав за кордоном із концертами на підтримку України. За час війни артист дав понад 50 благодійних концертів у країнах Європи.

Улітку 2023 року Monatik вирушив у всеукраїнський тур.

Monatik із дружиною Іриною виховують синів Данила (2015) та Платона (2017). Дмитро та Ірина Монатики одружилися 1 липня 2015 року.