Олександр Пономарьов прокоментував камінг-аут своєї старшої дочки, яка повідомила про роман із матір'ю двох дітей

Пономарьов: Кожен обирає свій шлях і в кожного своя дорога
Фото: Олександр Пономарьов / Facebook

Український співак Олександр Пономарьов 1 серпня в інтерв'ю ЖВЛ прокоментував камінг-аут своєї старшої дочки Зої Мозгової, матір'ю якої є українська продюсерка Олена Мозгова.

"Я не хочу це зараз коментувати. Мені це не дуже така історія комфортна. Кожен обирає свій шлях і в кожного своя дорога", – сказав він.

Зоя Мозгова, яка проживає за кордоном, 29 липня в Instagram здійснила камінг-аут, повідомивши, що перебуває у стосунках із дівчиною на ім'я Юлія.

Вона є спеціалісткою із SEO та експерткою з перевіреним послужним списком у сфері послуг SEO.

"Я навчалася в Харківському національному аерокосмічному університеті в Україні з 2004-го до 2009 року й відтоді закінчила кілька курсів SEO та WordPress, включно з курсом SEO для WordPress експертного рівня. Станом на зараз я перебуваю в Німеччині, хоча надаю свої послуги клієнтам по всьому світу. Коли я не працюю, найбільше мені подобається проводити час із моїми п'ятирічними доньками-близнючками", – повідомила на своєму сайті-візитівці обраниця Мозгової.

Їхнє перше спільне фото датовано серпнем 2023 року.

Контекст:

Батьком Зої Мозгової є другий чоловік Олени Мозгової – Дмитро. Вони жили в цивільному шлюбі. Доньці Мозгової Зої було чотири роки, коли її батько загинув.

Мозгова, окрім Зої, має ще двох доньок. Батьком середньої дочки Євгенії (1999) є Пономарьов, а молодшу Соломію (2015), вона народила у шлюбі з українським співаком David Axelrod (раніше – Володимир Ткаченко).

Пономарьов вважає Зою своєю дитиною, а вона називає співака татом.

Мозгова поки публічно не прокоментувала камінг-ауту доньки.