Пугачова зустрілася з актором, який засудив Путіна й війну РФ проти України

Пугачова відвідала фестиваль у Латвії
Фото: alla_orfey / Instagram

Російська співачка Алла Пугачова, яка проживає в Ізраїлі, 30 липня в Instagram розмістила своє свіже фото, зроблене в Юрмалі на фестивалі латвійської співачки Лайми Вайкуле.

Пугачова знялася з російським актором Данилом Козловським. Вона позувала в одязі в чоловічому стилі: чорних вузьких штанах, білій блузці, чорній краватці й шкіряному жакеті. Козловський також одягнув чорний костюм і краватку, а ще білу сорочку.

"Свято душі й таланту подарував нам Данило Козловський. Усі в захваті від моновистави Frank. Дякую!" – написала Пугачова.

Фото: alla_orfey / Instagram

Козловський засудив війну країни-агресора РФ проти України. Пост він розмістив в Instagram ще в лютому 2022 року.

Актор заявив, що росіяни пройшли "точку неповернення буквально танками". Він висловив жаль, що мовчав про війну з 2014 року.

"Це абсолютно неможливо було уявити. Що Харків, Київ та інші прекрасні міста звучатимуть у воєнній хроніці, а наші українські друзі в телефонних розмовах будуть розгублено запитувати "чому", а ми щось мимритимемо незрозуміле у відповідь. Нас зараз усіх без винятку це зачіпає, бо прокляття, ненависть, звинувачення, якими заволокло наш простір, які надходять від нас самих, – це те, що породжує будь-яка війна", – заявляв актор. Козловський також закликав президента РФ Володимира Путіна зупинити війну.

Контекст:

Відкриття фестивалю в Юрмалі Laima Rendezvous Jurmala 24 відбулося 26 липня. Першого дня на сцені виступали українські артисти, серед яких були Вєрка Сердючка, Анна Буткевич, Настя Каменських.

Після того як почалося цькування Галкіна, котрий публічно засудив повномасштабне вторгнення країни-агресора РФ в Україну, він із Пугачовою й дітьми покинув Росію й переїхав в Ізраїль.

16 вересня 2022 року міністерство юстиції Росії занесло Галкіна в реєстр "іноземних агентів". 18 вересня його дружина, російська співачка Алла Пугачова, у відкритому листі закликала визнати і її "іноагентом" у РФ і побажала, щоб російські окупанти перестали гинути за ілюзорні цілі, які роблять РФ парією й ускладнюють життя росіян. Від публічних заяв на підтримку України артистка утримувалася, але засудила ракетний обстріл київської лікарні "Охматдит", який російські окупанти скоїли 8 липня 2024 року.