"Пуста розмова". Вайкуле розповіла, чому Пугачова не виступила на її фестивалі

Лайма: Алла вирішила для себе, що вона пішла зі сцени. У неї діти, у неї Максим, вона щаслива
Фото: rus.tvnet.lv / Instagram

Латвійська співачка Лайма Вайкуле 10 серпня в ефірі YouTube-каналу "И грянул Грэм" прокоментувала чутки про те, що російська артистка Алла Пугачова не виступила на сцені фестивалю в Юрмалі Laima Rendezvous Jūrmala 2023, оскільки нібито попросила за свій виступ €200 тис.

"Якби я їй запропонувала 1 млн, вона б не виступила. Тому пуста розмова. Я не пропонувала, вона не просила, – заявила Вайкуле. – Алла вирішила для себе, що вона пішла зі сцени. У неї діти, у неї Максим, вона щаслива. І в такому душевному спокої має чудовий вигляд, хай що там назнімали".

Пугачова відвідала фестиваль у Юрмалі разом зі своїм чоловіком, російським шоуменом Максимом Галкіним. Він заспівав разом із Вайкуле пісню "Листья жилтые" латиською мовою.

Контекст:

Фестиваль під патронатом Вайкуле проводять із 2015 року. Цьогоріч він тривав із 28-го до 30 липня. Частину коштів від заходів у межах фестивалю буде спрямовано на допомогу українським дітям, які постраждали внаслідок вторгнення в Україну країни-агресора РФ.

У перший день фестивалю на сцені виступили українські артисти Оля Полякова, Макс Барських, Вєрка Сердючка, Анна Буткевич та Alekseev.

Вєрка Сердючка, в образі якої виступає Андрій Данилко, виконала свій хіт Dancing Lasha Tumbai, уже традиційно перефразувавши приспів із Lasha Tumbai на Russia Good Bye.