Саліванчук приміряла образ Klavdia Petrivna. Відео

Саліванчук: Дивіться й пишіть свої коментарі
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Українська акторка Анна Саліванчук на своїй сторінці в Instagram 29 серпня розмістила ролик, для якого позувала в головному уборі у стилі відомої співачки Klavdia Petrivna.

"Ну все, не маю сили вже мовчати й тягнути до 30 серпня. Дивіться й пишіть свої коментарі", – написала вона.

У ролику Саліванчук позує під трек Klavdia Petrivna "Знайди мене".

Співачка тривалий час приховувала своє обличчя під масивними головними уборами. І в капелюсі з бахромою, яка прикриває частину обличчя, постала Саліванчук. Актриса одягла червоне боді, високі рукавички в тон і сріблясті ботфорти, розшиті паєтками.

Контекст:

Саліванчук найбільш відома за серіалом "Одного разу під Полтавою".

Вона була заміжня за народним депутатом від партії "Слуга народу" Олександром Божковим. У пари є двоє синів – Гліб (2015) і Нікіта (2020). 1 березня 2024 року акторка зізналася, що майже рік тому вони розлучилися. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Божков був продюсером студії "Квартал 95".

Саліванчук улітку 2023 року говорила, що повномасштабна війна вплинула на її стосунки із чоловіком.

Як змінювався образ Klavdia Petrivna, показало видання "ГОРДОН".

Редакція "Слух" із посиланням на українського блогера-пліткаря Богдана Беспалова в лютому 2024 року писала, що під псевдонімом Klavdia Petrivna працює українська співачка Соломія Опришко. Наприкінці серпня в Палаці спорту в Києві відбудеться перший сольний концерт Klavdia Petrivna – українці за першу добу після старту продажу розкупили половину квитків. Чи відкриє співачка повністю своє обличчя перед публікою, не уточнюють.