"Війна довела це ще раз!" Саліванчук висловилася про українців

Саліванчук: Сьогодні Україна святкує одне з визначних свят
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Українська актриса Анна Саліванчук на своїй сторінці в Instagram 23 серпня опублікувала пост, присвячений Дню державного прапора.

"Сьогодні Україна святкує одне з визначних свят – День державного прапора України. Цього року свято відзначається в умовах повномасштабного вторгнення в нашу країну, та, попри війну, ми не забуваємо про наші державні свята й символи", – написала Саліванчук.

Актриса зазначила, що захисники України дають можливість планувати майбутнє в рідній країні, а кожен українець має пам'ятати історію своєї Батьківщини й проносити її через покоління.

"Війна в нашій Україні довела ще раз, що ми сильний народ, сильна нація – сильної країни!" – додала Саліванчук.

Пост вона супроводила роликом: актриса пробіглася дорогою з димовими смолоскипами кольорів національного прапора: синім і жовтим.

Контекст:

День державного прапора святкують в Україні 23 серпня, а 24 серпня – День Незалежності.

Саліванчук найбільш відома за серіалом "Одного разу під Полтавою".

Вона була заміжня за народним депутатом від партії "Слуга народу" Олександром Божковим. У пари є двоє синів – Гліб (2015) і Нікіта (2020). 1 березня 2024 року актриса зізналася, що майже рік тому вони розлучилися. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Божков був продюсером студії "Квартал 95", писав рух "Чесно".

Саліванчук улітку 2023 року говорила, що повномасштабна війна вплинула на її стосунки із чоловіком.