Син Біллі Боба Торнтона Гаррі розповів, як це було, коли Анджеліна Джолі була його мачухою

Гаррі Торнтону було шість років, коли Анджеліна Джолі та Біллі Боб Торнтон одружилися

Фото: angelrinjolie / Instagram, harryjamesthornton / Instagram

Син американського актора Біллі Боба Торнтона, американський актор Гаррі Торнтон 19 січня в інтерв'ю американському таблоїду E! News розповів, якою мачухою була американська акторка Анджеліна Джолі, коли його батько був із нею одруженим.

"Вона була такою класною і такою веселою. І, так – вона була однією з найкращих мачух, які в мене були", – цитує Торнтона видання.

12 січня в інтерв'ю американському таблоїду Entertainment Tonight Гаррі Торнтон повідомив, що досі підтримує зв'язок із Джолі.

"Досі вона, як і раніше, щороку надсилає мені різдвяні подарунки тощо. Я не розмовляю з нею телефоном щодня, але час від часу ми спілкуємося", – розповів 27-річний актор.

Контекст:

Анджеліна Джолі була заміжня за Біллі Бобом Торнтоном із 2000-го до 2003 року. Пара познайомилася на зйомках фільму "Керуючи польотами". Про їхні стосунки часто писали у ЗМІ – Джолі та Торнтон обмінялися своєю кров'ю, що зберігається у спеціальних посудинах-прикрасах, а також зробили тату з іменами одне одного.

Біллі Боб Торнтон був одруженим п'ять разів.

Гаррі Торнтон народився 19 червня 1994 року. 2021 року він брав участь у реаліті-шоу "Відносно знаменитий", у якому восьмеро дітей відомих батьків живуть і працюють разом на ранчо в Колорадо.