Солнцев: Лепсу зараз потрібна 18-річна дружина. Він її пригрів і вирішив, що заживе новим молодим життям. Але в алкоголіків і наркоманів не стоїть

Солнцев здивований, чому батьки 18-річної росіянки допустили її зв'язок із Лепсом
Фото: grigoriy_leps__fan / Instagram

Російський шоумен, який проживає у США, зірка реаліті-шоу "Дом-2" Рустам Солнцев в інтерв'ю українському журналісту, засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону висловився про російського виконавця пісень Григорія Лепса, який підтримує нелегітимного президента країни-агресора РФ Володимира Путіна.

"Лепс – наркоман, який спився. Але йому чого ж треба?" – запитав у Солнцева Гордон.

"Конкретно зараз йому потрібна 18-річна дружина на ім'я Аврора. Це якась дівчинка з якоїсь сім'ї, яку він знає. І він її якось пригрів, йому сподобалося. І Лепс вирішив, що зараз, мовляв, він заживе новим молодим життям їб...ки. Але в алкоголіків і наркоманів не стоїть. Стояк – він у минулому. І те, що він зараз розповідає на публіку, що він, там, марафон пробіг 60-кілометровий... Він реально стоїть це розповідає. Перед нами руїна, яка п...здить публіці своїй про 60 км марафону. Це в такому забутті перебувати, що не пам'ятати, скільки ти там пробіг? Не віру жодному слову!" – сказав Солнцев.

Шоумен припустив, що або за Лепса в марафоні біг його двійник, або співаку все це здалося.

"Він винюхав, а йому сказали: "Ти біг", – а в цей момент він просто сидів під кущем. Там усяке може бути, насправді. Не хочу розбиратися. Бруд, іржа. Лепс – це конкретний представник цього піджанру, який заіржавів, засмердів. Це жахливо! І люди, які щиро пишуть стосовно цієї 18-річної дівчинки: "Згода вам та любов", – у мене тільки одне запитання: де її батьки і навіщо вони дозволяють цьому статися? – резюмував Солнцев.

Контекст:

Лепса занесено в базу сайта "Миротворець" як співучасника злочинів російської влади проти України та її громадян. Він виправдовував і підтримав відкритий воєнний напад РФ на Україну й незаконно перетинав кордон України. Йому заборонено в'їзд до країни.

У травні 2022 року він виступав на концерті, присвяченому так званому Дню республіки в Донецьку, тимчасово окупованому країною-агресором Росією. Він також незаконно приїжджав на окуповані українські території в серпні 2023 року.