"Спину надірвав, геморой наростив. Досить". Дмитро Ступка у США звільнився з роботи в перший день

Ступка із 2021 року живе у США
Фото: stupka777 / Instagram

Український актор Дмитро Ступка, який проживає у США, улаштувався на роботу в мувінг, але витримав на цій роботі лише один день. Про це він повідомив 8 жовтня, розмістивши в Instagram Stories відео, у якому його знято за кермом автомобіля-перевізника.

"Мій перший і останній день на роботі в мувінгу (послуги з організації процесу перевезення і зберігання речей у період переїзду. "ГОРДОН"). Спину надірвав, геморой наростив. Усе, досить", – написав він.

Контекст:

Восени 2021 року Дмитро Ступка разом із на той момент дружиною, українською блогеркою білоруського походження Поліною Логуновою й донькою переїхав у США. Навесні 2023 року подружжя розлучилося.

За словами Ступки, 23 лютого 2022 року він повертався до України, але, "коли був у повітрі, сталося повномасштабне вторгнення [країни-агресора] Росії". "Я прилетів у Стамбул, і все – небо над Україною було закрите", – розповідав він.

Після цього, за словами Ступки, він переїхав у Польщу, де провів півтора місяця, займаючись волонтерською діяльністю. "Допомагали чим могли. Потім надійшла пропозиція провести благодійні заходи у США, я придбав квиток і знову полетів до Америки", – сказав він.

Улітку 2024 року актор заявив, що не має наміру повертатися в Україну.