Тарас Цимбалюк розповів, чому за рік після весілля розпався його другий шлюб

Цимбалюк: Я взяв на себе відповідальність і все це діло закінчив
Фото: taras.tsymbaliuk / Instagram

Український актор Тарас Цимбалюк розійшовся зі своєю другою дружиною, українською візажисткою Тіною Антоненко, коли зрозумів, що вони на багато речей дивляться по-різному. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 19 вересня опублікували на YouTube-каналі української ведучої Маші Єфросиніної.

"Як виявилося, ми з Тіною люди, які хотіли одне одному подобатися абсолютно в усьому. І ми дуже мало розмовляли в моменти, коли виникали якісь непорозуміння. Ми консервували речі, які потрібно було вирішити, і вони набували зовсім інших форм, – розповів актор. – Ми зійшлися з Тіною на думці, що ми абсолютно непідходящі люди, які стали пристосуванцями ситуації і намагалися одне одному подобатися. А коли побут почав вичленовувати в нас гострі кути, ми на них наткнулися і зрозуміли, що дивимося по-різному".

За словами Цимбалюка, щоб бути разом, вони навіть намагалися взяти паузу в стосунках.

"І ми зійшлися в думці, що не можемо миритися з речами, де наші погляди абсолютно не збігаються", – розповів він.

Цимбалюк зізнався, що ініціатором розставання був він.

"Я взяв на себе відповідальність і це все діло закінчив, – сказав він. – Ми кілька разів сіли за стіл розмовляти й зрозуміли, що ми по-різному дивимося на цей світ. Навіть на якісь побутові речі. І все. Тому що чотири роки ми разом, наступний етап – заводити дітей, і я розумію, що ми просто не маємо права завести дитину, настільки по-різному дивлячись на цей світ".

Актор зізнався, що за два тижні після розставання був "приємно здивований своїм внутрішнім станом".

"Тіні, напевно, було важче. Вона закрилася від мене одразу. Заблокувала скрізь", – розповів він.

Цимбалюк додав, що після розлучення не підтримує стосунків з ексдружиною.

Контекст:

Цимбалюк та Антоненко оформили стосунки в липні 2021 року, а 19 червня 2022-го повідомили, що більше не разом. Антоненко була другою дружиною артиста. У першому шлюбі він прожив два роки, оформивши розлучення 2016 року.

Зараз актор має стосунки з українською рестораторкою Світланою Готочкіною.