Винник, котрий утік за кордон, заявив, що повернувся в соцмережі. Який вигляд зараз має сторінка артиста

За словами Винника, він має намір активно вести свою нову сторінку й відповідати на запитання підписників
Фото: Офіційна фан-група Олега Винника "ВОВЧИЦЯ" / Facebook

Український співак Олег Винник за два з половиною роки повернувся в соцмережі та створив акаунт у TikTok. Про це він заявив у зверненні, опублікованому 14 серпня на своїй фан-сторінці у Facebook.

З весни 2023 року сам Винник не має доступу до своїх офіційних сторінок в Instagram і Facebook. 17 квітня 2023 року всі пости на офіційних сторінках Винника в соцмережах було видалено, зокрема ті, у яких артист висловився проти російської агресії. Друг Винника, ексдиректор Палацу "Україна", а зараз військовослужбовець Роман Недзельський повідомив, що пости зі сторінок артиста видалив його менеджмент.

Нова сторінка Винника зараз має ось такий вигляд. За словами артиста, він має намір її активно вести й відповідати на запитання підписників.

Скріншот: olegg.vynnyk.original / TikTok

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. У липні 2022 року адвокатка Винника заявила, що артист покинув Україну й переїхав у Берлін (Німеччина) на лікування.

Улітку 2023 року Винник перервав мовчання й дав перше інтерв'ю, у якому зізнався, що таємно виїхав з України 26 лютого 2022 року, але подробиць не розкрив. За словами артиста, він вирішив поїхати за кордон, оскільки вважає, що кожен має робити свою справу.

10 серпня 2024 року офіційна представниця артиста Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди", реліз якої заплановано на 23 серпня.

Експродюсер співака Олександр Горбенко 13 серпня звинуватив Винника і його представницю Валерію Барон у брехні. "До війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора року розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера й команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю", – звертаючись до Барон, написав Горбенко.

Зі свого боку, колега Горбенка Вадим Лисиця заявив, що Винник виїхав з України в багажнику автомобіля, а також звинуватив співака в алкогольній і наркозалежності. Після цього Винник записав звернення до шанувальниць, у якому заявив, що зараз у нього все нормально.