Залужний на відпочинку зробив романтичне селфі з дружиною і висловився про Україну

Залужний: Україна чарівна
Фото: Валерій Залужній / Facebook

Колишній головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний 6 липня розмістив у Facebook нове фото, на якому його зафіксовано із дружиною Оленою під час відпочинку в горах.

"Україна чарівна", – підписав він знімок.

Фото: Валерій Залужний / Facebook

Колишній головком не уточнив, коли саме зробили цей знімок. На фото подружжя позує, обійнявшись.

Контекст:

8 лютого президент України Володимир Зеленський звільнив Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ, призначивши замість нього Олександра Сирського.

7 березня МЗС повідомило, що Зеленський погодив призначення Залужного послом України у Великобританії. Українські дипломати наголосили, що надіслали британській стороні відповідний запит на агреман. Президент України 7 березня у вечірньому відеозверненні заявив, що ймовірне призначення "відповідає побажанню колишнього головкома".

9 травня Зеленський офіційно призначив Залужного послом України у Великобританії, а перед цим напередодні звільнив його з військової служби за станом здоров'я.

На початку червня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що Залужний завершує підготовку до роботи послом у Великобританії. За інформацією українських ЗМІ, 3 липня Залужний вирушив до Великобританії.