Засекречена нестандартна локація, хіти й новинки. Tvorchi анонсували концерт Planet X у Києві

Гурт Tvorchi створили 2018 року
Фото надала команда артистів

Український гурт Tvorchi 5 жовтня виступить у Києві на таємній локації з концертом під назвою Planet X на підтримку однойменного альбому, презентація якого відбудеться 13 вересня. Про це інтернет-виданню "ГОРДОН" повідомила пресслужба артистів.

Це друге шоу колективу. Його концепція – життя в паралельному всесвіті, який артисти створили у своєму новому лонгплеї під впливом усіх пережитих емоцій за останні три роки.

"Нова музична історія гурту розгортається на невідомій планеті десь у далекому космосі. Кожна пісня тут – це новий епізод, що зачіпає різноманітні теми й почуття: від романтичних мрій до чутливих фантазій, від наївності до відчаю й боротьби, від любові та пристрасті до щирого смутку й фаталізму", – ідеться у пресрелізі.

Глядачі побачать нестандартну локацію, яка "погрузить у таємничу атмосферу космічного простору", а також масштабні світлові рішення й режисерські номери й гості. Артисти виконують свої хіти, а також треки з нового альбому, які під час шоу вперше пролунають наживо.

"Ми запрошуємо кожного з вас на наше шоу – в подорож на Planet X. Цю планету ми створили через музику й наші треки, вона сповнена таємниць, футуристична й навіть трохи апокаліптична, бо ніхто не знає, що буде далі. Ми хочемо розділити з вами емоції, які нам близькі сьогодні", – зазначив Tvorchi.

Контекст:

Гурт Tvorchi створили 2018 року випускники Тернопільського національного медуніверситету Андрій Гуцуляк і Джеффрі Кенні.

У грудні 2022 року Tvorchi перемогли в українському нацвідборі і представляли Україну на "Євробаченні 2023" в Ліверпулі, де посіли шосте місце.