Йовович: Одна з найважливіших речей для мене – переконатися, що якщо в домі є нова дитина, це не означає, що мої старші діти почуватимуться непоміченими

Йовович розповіла, як провела день зі своєю середньою дочкою
Фото: millajovovich / Instagram

Голлівудська актриса Мілла Йовович розповіла, що провела весь день зі своєю середньою дочкою Дашіел, щоб та не почувалася обділеною увагою.

Голлівудська актриса Мілла Йовович поділилася в Instagram знімками зі своєю середньою дочкою Дашіел.

"Одна з найважливіших речей для мене – переконатися, що якщо в домі є нова дитина, це не означає, що мої старші діти почуватимуться непоміченими, особливо Дашіел, яка за одну ніч перетворилася з "дитини" на "середню дитину", – написала Йовович.

Вона зазначила, що, незважаючи на велику зайнятість і проблеми зі здоров'ям у молодшої дочки Ошун, вона приділяє належну увагу Дашіел.

"Це було важко, тому що ми провели так багато часу в лікарні від самого народження, і моє позбавлення сну змушує намагатися заснути, коли дитина спить, тому вчора я знайшла можливість провести день зі своєю дивовижною середньою дочкою. Ми із задоволенням гралися в ігри, дивилися шоу й лоскотали одна одну, і це було таке приємне відчуття, що я повністю возз'єдналася з моєю дивовижною маленькою дівчинкою", – розповіла актриса.

Про те, що Йовович стала мамою втретє, повідомила її старша дочка Ева. У новонародженої дочки актриси виявили важку форму жовтяниці.

Міла Йовович народилася 17 грудня 1975 року в Києві.

Вона заміжня з режисером Полом Андерсоном. У пари є ще дві дочки: середня, Дашіел, народилася 1 квітня 2015 року, старша, Ева Габо, – 3 листопада 2007 року.

У серпні 2019 року Йовович, повідомляючи про нову вагітність, зізналася, що до цього пережила викидень.