Голова НАЗК Корчак заявила, що детектив НАБУ взяв пояснення в її свекрухи незаконно

Корчак заявила, що обшуку у квартирі її родички не проводили
Фото: Ivan Sikora / Facebook

Голова Національного агентства із запобігання корупції Наталія Корчак повідомила, що детектив Національного антикорупційного бюро України прийшов до її свекрухи для того, щоб вручити повістку, а потім став "незаконно" брати в неї пояснення.

Детектив Національного антикорупційного бюро України взяв пояснення у свекрухи голови Національного агентства із запобігання корупції Наталії Корчак незаконно. Про це Корчак заявила в коментарі журналістам, пише УНН.

Вона розповіла, що детектив НАБУ прийшов додому до її свекрухи "у вечірній час", щоб вручити повістку, після чого почав "незаконно брати пояснення" в жінки.

"Згодом вона зателефонувала мені, щоб запитати, що робити... Їй показали повістку, вона щось розповіла, щось підписала, а потім подзвонила", – зазначила Корчак.

Вона додала, що обшуку у квартирі її родички не проводили.

Сьогодні ввечері свекруха Корчак зачинила у квартирі детектива НАБУ.

У травні журналісти програми "Наші гроші з Денисом Бігусом" повідомляли, що виявили на паркомісці Корчак у столичній новобудові бізнес-класу нову машину Skoda Octavia A7, якої вона не вказала в декларації.

10 листопада НАБУ допитало голову Корчак у справі про придбання паркомісць та їх використання для незадекларованих автомобілів.

Кабінет Міністрів створив НАЗК у березні 2015 року. Корчак очолила відомство в березні 2016 року.