Енергетики ДТЕК повернули світло в 433 тис. осель у трьох областях

Протягом минулого тижня вдалося повернути електрику в оселі 38,7 тис. сімей Донецької області
Фото: dtek.com

Фахівці "ДТЕК Мережі" відновили електропостачання 135 населених пунктів, які зазнали пошкоджень унаслідок ворожих атак. Завдяки цьому світло повернулося в домівки 433,5 тис. сімей в Одеській, Донецькій і Дніпропетровській областях. Про це йдеться в повідомленні компанії. 

"Учорашня масована ворожа атака спричинила знеструмлення низки енергетичних об'єктів в Одеській області. Щойно це стало можливим, фахівці енергокомпанії відновили світло для 378,9 тис. родин жителів регіону. Тим часом найбільш активні бої тривають на Донеччині. Щойно ЗСУ надають дозвіл на проведення робіт, енергетики компанії продовжують відновлювати пошкоджені обстрілами мережі й обладнання", – зазначили у пресслужбі.

Протягом минулого тижня вдалося повернути електрику в оселі 38,7 тис. сімей прифронтового регіону.

Дніпропетровська область також постійно зазнає ворожих обстрілів, особливо її південна частина, додали в ДТЕК.

"За тиждень фахівцям ДТЕК вдалося відновити низку пошкоджень мереж після ворожих атак і повернути світло для 15,9 тис. родин. У ДТЕК [Ріната] Ахметова зазначають, що енергетики роблять усе можливе, щоб максимально швидко усувати пошкодження. Вони приступають до робіт відразу, щойно отримують дозвіл і доступ до місця пошкодження від ЗСУ й ДСНС", – повідомили енергетики.