Гончаренко: Козак Гаврилюк працює в кількох таксі, зокрема в моєму

Гончаренко стверджує, що допомагав створювати службу таксі, де працює Гаврилюк
Фото: Олексій Гончаренко / Facebook

Нардеп від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко в ефірі програми "БАЦМАН" головної редакторки видання "ГОРДОН" Олесі Бацман зазначив, що в екснардепа Михайла Гаврилюка, який працює, зокрема, у службі таксі його сім'ї, "немає зарплати".

Народний депутат від "Європейської солідарності" Олексій Гончаренко в ефірі авторської програми "БАЦМАН" головної редакторки інтернет-видання "ГОРДОН" Олесі Бацман повідомив, що колишній народний депутат Михайло Гаврилюк працює водієм зокрема у службі таксі його дружини.

"Козак Гаврилюк, як і багато таксистів, працює у кількох таксі, зокрема в моєму... Так, є служба таксі. Власницею її є моя дружина. Я не буду приховувати, що я теж колись допомагав її створювати. Але зараз мені не до цього. Я не можу нею займатися вже багато років. Цій службі досить багато років. І вона працює в кількох містах України, зокрема, звісно, у Києві", – сказав нардеп.

Він стверджує, що в Гаврилюка "немає зарплати", тому що система працює "за принципом, як в Uber", тобто "скільки заробиш".

"Таксисти працюють на своїх автомобілях. Тобто ці автомобілі не належать мені чи моїй родині. А це така служба замовлень – можна так це правильніше сформулювати. У нас розроблено дуже якісний застосунок, український. Я не буду рекламувати його, але я скажу, що вибираючи між іноземним Uber і нашими застосунками, я всіх закликаю користуватися вітчизняним, своїм. Тому що потрібно допомагати і завжди підтримувати своє", – пояснив Гончаренко.

Гончаренко: Були випадки, коли на моїх руках помирали люди. Читайте повну версію інтерв'ю

У лютому стало відомо, що Гаврилюк працює таксистом у Києві.

Гаврилюк набув популярності після того, як під час Євромайдану з'явилося відео знущань співробітників міліції з нього. Протестувальника роздягли догола і змушували фотографуватися із силовиками. Після перемоги Революції гідності Гаврилюка обрали нардепом.

2019 року на дострокових виборах у Верховну Раду він балотувався у мажоритарному окрузі №95 у Київській області. За нього проголосували 0,56% виборців.