У штабі Садового заявили, що відновили атакований хакерами YouTube-канал

Андрій Садовий 8 січня зареєструвався кандидатом у президенти України
Фото: obozrevatel.com

Штаб кандидата в президенти, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового зв'язався із головним офісом Google в Дубліні, фахівці компанії змогли повністю відновити вміст каналу і доступ до нього.

Штаб кандидата в президенти, лідера партії "Самопоміч" Андрія Садового зумів відновити канал у YouTube, який 15 січня атакували невідомі. Про це повідомляє прес-служба політика на офіційному сайті.

"18 січня YouТube-канал кандидата в президенти Андрія Садового відновив свою роботу та зараз є доступним для усіх користувачів", – ідеться в повідомленні.

15 січня штаб Садового повідомив, що YouTube-канал зазнав хакерської атаки і був знищений. Невідомі зламали Gmail політика, одержали в такий спосіб несанкціонований доступ до каналу Садового в YouTube і знищили його. На момент ліквідації там було кілька десятків відео від кандидата, деякі мали понад 1 млн переглядів, зазначили в прес-службі.

"Наш штаб сконтактувався із головним офісом Google у Європі, у Дубліні. Ми вдячні підтримці цього сервісу, який у достатньо стислі терміни зміг повністю відновити вміст каналу та наш доступ до нього", – підкреслив представник штабу Андрія Садового Володимир Дедишин.

Хто здійснив атаку на канал, штабу поки не відомо.

3 січня Садовий подав документи в Центральну виборчу комісію для реєстрації кандидатом на виборах президента України. 8 січня ЦВК його зареєструвала.