Американський журналіст показав, як Савченко відвідувала українських полонених у Донецьку

Савченко в Донецьку
Фото: Patrick Lancaster / Тwitter

Американський журналіст Патрик Ланкастер поділився фотографіями та відео, зробленими під час візиту позафракційного народного депутата Надії Савченко до українських полонених в окупований Донецьк.

Американський журналіст Патрик Ланкастер оприлюднив відео з візитом позафракційного народного депутата Надії Савченко до українських полонених, яких утримують в окупованому Донецьку.

"Надія Савченко прибула до Донецька відвідати та передати посилки українським військовополоненим", – написав він на своїй сторінці у Twitter.

Відео: Patrick Lancaster / YouTube

Ланкастер також опублікував фотографії, зроблені під час відвідування Савченко українських полонених у Донецьку.

Напередодні Савченко та керівник українського центру визволення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан прибули на окуповану частину Донбасу, щоб відвідати українських полонених. Вони приїхали до колонії в Макіївці, де утримують українців.

Савченко обрали до парламенту за списком "Батьківщини", й донедавна вона була членом партії. Після переговорів із ватажками "ДНР" Олександром Захарченком і "ЛНР" Ігорем Плотницьким у Мінську її виключили з фракції "Батьківщина" в парламенті та відкликали зі складу української делегації у ПАРЄ.

24 лютого народний депутат від Блоку Петра Порошенка Тетяна Ричкова заявила, що Савченко на Донбасі підбурювала військових кинути позиції та їхати до Києва здійснювати державний переворот.

Віра Савченко в ексклюзивному коментарі виданню "ГОРДОН" заявила, що Ричкова розігрує сценарій, у якому позафракційного нардепа Надію Савченко хочуть звинуватити у зв'язках із Кремлем.