Інтерв'ю Гордона з племінницею міністра оборони РФ Бєлоусова. Діда й бабусю міністра поховано в Києві, сварка з родиною через квартиру, перемога України. Відео

Вертинська під час інтерв'ю звернулася до свого дядька-міністра: Нумо закінчувати цю війну!
Фото надала Наталія Вертинська

На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю з племінницею міністра оборони Росії Андрія Бєлоусова Наталією Вертинською.

Під час інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону Вертинська говорила про:

  • своє життя в Україні і США, батьків та інших членів родини;
  • війну із сім'єю Бєлоусова за київську квартиру прадіда;
  • перший день повномасштабної війни Росії з Україною;
  • фанатів нелегітимного президента РФ Володимира Путіна у США.

Вертинська до 37 років жила в Києві. 11 років тому переїхала із сім'єю у США.

Прізвище Вертинської потрапило у ЗМІ після того, як у липні 2024 року вона записала звернення до свого дядька Андрія Бєлоусова, у якому закликала припинити обстріли України й розповіла про свого батька, який живе в Києві, – двоюрідного брата російського міністра. Вона також повідомила, що в Києві поховано діда й бабусю Бєлоусова.

Під час інтерв'ю Гордону Вертинська ще раз звернулася до Бєлоусова.

"Дядьку Андрію! Мене звуть Наташа з Америки. Мій рідний батько – твій двоюрідний брат, який живе і працює в Києві. Думаю, ти вже згадав про нього, бо подивився мої попередні до тебе звернення. Я хочу тебе сьогодні попросити про одне: дивися ширше! Тому що світ – це не тільки те, що тобі розповідають. Світ набагато більший, і в ньому є набагато більше варіантів... У твоїх руках зараз життя й долі величезної кількості людей. Нумо закінчувати цю війну!" – сказала Вертинська.