Здавання Харкова Путіну, продаж мертвого батька, спадок, захоплення влади. Інтерв'ю Гордона із сином Кернеса. Відео

Кирило Кернес стверджує, що, коли батько захворів, владу в місті захопили інші люди
Фото: kernes_kyrylo / Instagram

На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" вийшло інтерв'ю із сином колишнього мера Харкова Геннадія Кернеса, депутатом Харківської облради Кирилом Кернесом.

Під час інтерв'ю засновнику інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитрові Гордону Кернес говорив про:

  • фальсифікацію рішень від імені Геннадія Кернеса й захоплення влади в Харкові;
  • замах на батька, його хворобу і смерть;
  • чутки про "незліченні багатства" Кернеса;
  • те, чи був батько сепаратистом і чи здав би Харків російським окупантам;
  • конфлікт батька з колишнім мером Харкова Михайлом Добкіним.

Кернес минулого тижня заявив, що, згідно з інформацією в медичній документації батька в німецькій клініці "Шаріте", низку рішень, які наприкінці 2020 року начебто було погоджено від імені Геннадія Кернеса, ухвалювали без його участі. Син колишнього мера Харкова вважає, що це робили з метою захоплення влади в місті.

"Хто ці люди? Наскільки я розумію картину того, що відбулося, є люди, які стали вигодонабувачами. На мій погляд, ті документи, які в мене є, свідчать, що керівництво міста, зокрема [теперішній мер] Ігор Терехов і його заступники, брали участь у захопленні влади в місті Харкові через використання сфальсифікованого електронного підпису мого батька", – сказав Кернес.

Кирило Кернес народився в Харкові 1982 року. Закінчив Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого. Працював юрисконсультом у кількох організаціях, заступником директора комунального підприємства "Харківське міське бюро технічної інвентаризації".

Із 2020 року є депутатом Харківської облради.