Луцький терорист дозволив передати заручникам воду – Геращенко

Автобус захопили в Луцьку
Фото: ЕРА

За словами заступника глави МВС України Антона Геращенка, воду для взятих у заручники пасажирів автобуса в Луцьку передав перший заступник Нацполіції Євген Коваль.

Максим Кривош, який захопив 21 липня у Луцьку автобус із заручниками, дозволив передати їм воду. Про це у Facebook повідомив заступник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко.

"Перші результати переговорів у Луцьку. Максим Кривош дозволив поліції передати упаковки води. Воду заручникам передав перший заступник голови Національної поліції Євген Коваль", – написав він.

Заступник міністра також опублікував відео, як Коваль ніс воду до автобуса.

"У лівій руці він несе воду для заручників, які провели вже 10 годин без води, й одночасно веде переговори з людиною, яка позбавила їх волі", – підписав Геращенко ролик. 

Раніше, за словами Геращенка, луцький терорист не дозволяв передати воду заручникам, які з ранку перебувають у захопленому автобусі.

Уранці 21 липня Кривош у центрі Луцька захопив автобус, у якому перебуває приблизно 20 заручників. До місця події прибули правоохоронці у бронежилетах і шоломах, а також керівництво МВС і СБУ. Очевидці чули постріли.

Національна поліція відкрила провадження за ст. 147 (захоплення заручників) Кримінального кодексу України.

"ГОРДОН" стежить за подіями в Луцьку в режимі онлайн.