Фонд Ріната Ахметова передав продуктові набори до евакуйованого з Костянтинівки шелтера

Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів"
Фото: akhmetovfoundation.org

Фонд Ріната Ахметова й далі надає допомогу жителям Донецької області, які вимушені покидати свої домівки через постійні обстріли. Останню партію продуктових наборів передали до шелтера, де евакуйовані отримують тимчасовий прихисток, повідомили 28 жовтня у пресслужбі Фонду.

"На Донеччині триває евакуація людей. Багатьох вивозять із-під обстрілів. Перше місце, де кожен отримує тимчасовий прихисток, – шелтер. Один із них раніше працював у Костянтинівці, але наразі його евакуюють теж", – зазначили у Фонді.

Фонд Ріната Ахметова передав до цього шелтера продуктові набори.

"Це дуже велика допомога, у цих коробках, як для однієї людини, так і для багатьох. Із продуктів з одного набору я зможу приготувати щонайменше повноцінний сніданок або вечерю", – розповів кухар у шелтері Дмитро.

Люди перебувають у цьому соціальному закладі від кількох днів до кількох тижнів. 

"Більшість продуктових наборів знадобляться на кухні. Але кожен, хто їде далі, також може взяти набір у дорогу", – підкреслив амбасадор Фонду, керівник Маріупольського телебачення Микола Осиченко.

Від початку повномасштабної війни Фонд спрямував понад 380 тис. продуктових наборів для жителів Донецької області й тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Контекст:

Із 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів".

По консультацію щодо умов отримання допомоги можна звернутися на безплатну гарячу лінію: 0 (800) 509 001 або написати в месенджер Фонду.