Жителі селища Ставки Краматорського району отримали продуктові набори від Фонду Ріната Ахметова

Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів"
Фото: akhmetovfoundation.org

Фонд Ріната Ахметова доправив гуманутарну допомогу в селище Ставки Краматорського району Донецької області, про це повідомили 22 серпня у пресслужбі Фонду.

"Продукти людям потрібні, а їх немає за що купувати. Чимало людей лишилися без роботи. Якщо пенсіонери хоч пенсію отримують, то в молоді немає нічого", – розповіла Наталія Суханова.

"На хліб немає, хата згоріла, пенсію я не отримую. Допомогти нікому. Спасибі вам", – сказав один із місцевих жителів.

За словами амбасадора Фонду, керівника Маріупольського телебачення Миколи Осиченка, у Ставках дуже небезпечно, бо селище неподалік від лінії зіткнення і Росія повсюди лишила міни й розтяжки.

"У нас 20 соток городу в селі є, але ж чекаємо на саперів – там може бути все, що завгодно", – пояснила місцева жителька Світлана, яка повернулася додому після деокупації.

Від початку повномасштабної війни Фонд надав 380 тис. продуктових наборів для жителів Донецької області й тих, хто тимчасово евакуювався з регіону.

Контекст:

Із 2014 року Фонд передав жителям України 13 млн продуктових наборів. Допомогу надають у межах програми "Рінат Ахметов – Порятунок життів".

По консультацію щодо умов отримання допомоги можна звернутися на безплатну гарячу лінію Фонду: 0 (800) 509 001 або написати в месенджер Фонду.