"Вирішив піти в ЗСУ". П'яний чоловік розбив двері в Тернопільському ТЦК, намагаючись проникнути у приміщення

Чоловік, застосувавши фізичну силу, розбив склопакет вхідних дверей приміщення військкомату, розповіли в Тернопільському обласному ТЦК та СП
Фото: depositphotos.com (ілюстративне)

У Тернопільській області п'яний чоловік намагався проникнути у приміщення територіального центру комплектування та соціальної підтримки, розбивши двері у військкомат. Про це 8 вересня повідомляють у Facebook обласного ТЦК та СП.

"7 вересня 2024 року приблизно о 20.00 громадянин Х (користується відстрочкою від мобілізації), перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вирішив піти на службу у Збройні сили України у свій особистий агресивний спосіб, усупереч установленому законом порядку", – ідеться в повідомленні.

У ТЦК розповіли, що чоловік, перебуваючи разом з іншими громадянами на території військкомату, спровокував конфлікт і намагався проникнути всередину адмінприміщення.

"Громадянин Х, застосовуючи фізичну силу, розбив склопакет вхідних дверей приміщення, як наслідок – отримав колото-різані рани на руці від розбитого скла", – ідеться в повідомленні.

Військовослужбовці ТЦК надали чоловікові первинну медичну допомогу, викликали лікарів і співробітників поліції.

"Працівниками поліції по даному факту проводиться перевірка, за результатами якої буде надана правова оцінка та вжито відповідних заходів реагування відносно порушника", – резюмували в Тернопільському обласному ТЦК та СП.

Контекст:

Після початку повномасштабного вторгнення російських військ в Україну 24 лютого 2022 року президент України Володимир Зеленський оголосив воєнний стан і загальну мобілізацію. Минулого разу їхню дію продовжили із 12 серпня 2024 року на 90 діб.

Скандали із ТЦК виникають в Україні регулярно.