Бараху звільнено з поста головного тренера "Райо Вальєкано"

Бараху звільнено з поста тренера "Райо Вальєкано"
Фото: EPA

Головним тренером іспанського клубу "Райо Вальєкано" замість Рубена Барахи став Міхаель Санчес.

Рубена Бараху звільнено з поста головного тренера іспанського футбольного клубу "Райо Вальєкано", до якого мав перейти український футболіст Роман Зозуля. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Його посаду обійняв Міхаель Санчес.

1 лютого відбувся перехід Зозулі до іспанського клубу "Райо Вальєкано" на правах оренди. Форвард повинен був грати там до завершення цього сезону.

Однак ультрас "Райо Вальєкано", які дотримуються вкрай лівих політичних поглядів, прийшли на тренування команди та розгорнули банер зі словами: "Тут не місце для нацистів". Після цього Зозуля вирішив відмовитися від переходу, але, як зазначали, у нього ще були шанси все-таки повернутися в клуб.

8 лютого президент Ла Ліги Хав'єр Тебас заявив, що найближчим часом 17 людям буде висунуто звинувачення за те, що вони заважали Зозулі тренуватися на базі клубу "Райо Вальєкано".

9 лютого Зозуля провів тренування в загальній групі "Бетісу". 11 лютого гравці "Бетісу" під час матчу проти "Валенсії" підтримали Зозулю, вони вийшли на поле у футболках із написом "Ми всі – Зозуля" ("Todos somos Zozulya").