"Два місяці промучився, зате три мільйони". СБУ перехопила розмову окупанта, який хоче дістати поранення заради компенсації

За даними Генштабу ЗСУ, втрати особового складу російської армії від початку повномасштабного вторгнення в Україну становлять приблизно 20,6 тис. осіб
Фото: Служба безпеки України / Facebook

Служба безпеки України опублікувала у Facebook перехоплення розмови російського окупанта, який хоче дістати в Україні поранення заради повернення до РФ та компенсації.

"Осколок у ногу, два місяці промучився, у тебе дістали, зашили, оговтався. Навіть якщо в руку, ну нічого страшного... Навіть якщо накульгуєш, зате три мільйони (біля 1,1 млн грн. – "ГОРДОН")", – сказав російський військовий своїй дружині.

Жінка також не приховує радощів від такої перспективи.

"Купую собі машину, тобі купуємо! Як ти хотіла, на автоматі якусь. Ми відразу тобі і мені купимо права, їдемо в бутик який-небудь, одягаємося там тисяч на 500 і йдемо в конкретний відрив", – мріє окупант.

У СБУ, коментуючи перехоплену розмову, зазначили, що в Україні знищено вже понад 20 тис. "російських загарбників-фантазерів".

"І в окупанта з аудіозапису є дуже великі шанси поповнити цей список. Але ж дружина не засмутиться – піде "у відрив" без нього", – ідеться в повідомленні.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

За даними Генштабу Збройних сил України станом на 18 квітня, втрати особового складу російської армії від початку повномасштабного вторгнення в Україну становлять приблизно 20,6 тис. осіб.