Енергетики повернули світло 26 тис. сімей в Одеській і Донецькій областях – ДТЕК

На Донбасі світло повернули у 23 населені пункти
Фото: ДТЕК Одеські електромережі / Facebook
Минулої доби енергетики ДТЕК повернули світло 26 тис. сімей у 33 населених пунктах Одеської та Донецької областей. Про це повідомили у пресслужбі компанії ДТЕК Ріната Ахметова.

13 травня енергетики "ДТЕК Одеські електромережі" повернули світло у 7 тис. будинків, знеструмлених унаслідок ракетного удару та руйнування енергетичної інфраструктури.

"Протягом тижня електромонтери "ДТЕК Одеські електромережі" у цілодобовому режимі ремонтували мережі, щоб якнайшвидше повернути світло всім споживачам. Над відновленням мереж працювали 84 працівники та 24 одиниці техніки", – зазначають у компанії.

На Донбасі світло повернули у 23 населені пункти у Покровському, Бахмутському, Волноваському та Краматорському районах. Електропостачання знову є у 18 тис. сімей.

"Наразі без світла мешканці 251 населеного пункту Донецької області. Найскладніші напрямки –лиманський, авдіївський, мар’їнський, торецький, бахмутський та великоновосілківський. Через активні бойові дії тут постійно пошкоджується електрообладнання та лінії електропередач. Фахівці компанії чекають на дозвіл від Збройних сил України, щоб проводити ремонти", – повідомили у ДТЕК.

Також 13 травня аварійні бригади дали світло ще 462 будинкам у Київській області. Роботи з відновлення зараз на фінальній стадії, зазначили у компанії.