Російські окупанти заздрять "ювелірній" роботі українських мінометників та артилеристів. Перехоплення СБУ

За даними Генштабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення РФ українські військові знищили приблизно 37 470 російських окупантів
Фото: Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine / Facebook

Російські окупанти заздрять "ювелірній" роботі українських мінометників та артилеристів. Про це свідчить перехоплення телефонної розмови російських загарбників, яку 12 липня у Facebook опублікувала Служба безпеки України.

Командир розвідроти окупантів скаржиться другові, що його підрозділ насилу утримує позиції в селищі Довгеньке Харківської області.

"Вони піднімаються і дивляться дронами, куди влучають. І починають мінометити. За добу сім одиниць техніки спалили просто: КамАЗ броньований, ще якусь х…йню там. У них мінометники та артилеристи точно стріляють, просто п...здець. Вони пристріляні", – зізнається російський загарбник.

У СБУ підкреслили, що цю розмову перехопили до нещодавніх ударів по складах та позиціях окупантів у Новій Каховці, Херсоні та Чорнобаївці. На той момент ЗСУ ще не почали використовувати високоточні американські системи залпового вогню HIMARS.

"Тож зараз у російських загарбників палає ще більше – у прямому та переносному сенсах", – зазначили у спецслужбі.

Війна Росії проти Україн. Головне (оновлюється)

Контекст:

За даними Генштабу ЗСУ, від початку повномасштабного вторгнення РФ українські військові знищили приблизно 37 470 російських окупантів.