Російські військові обстріляли базу відпочинку в Нікополі, у Зеленодольській громаді – тракторну бригаду – голова Дніпропетровської ОВА

Окупанти знову обстріляли Нікополь із РСЗВ
Фото: Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області / Facebook (ілюстративне)
Російські окупанти двічі на день обстріляли територію Дніпропетровської області. Про це у Facebook повідомив голова обласної військової адміністрації (ОВА) Валентин Резніченко.

За його словами, російські військові знову вдарили по двох районах – Нікопольському та Криворізькому.

"У Нікополі російська армія поцілила з [РСЗВ] "Град" по базі відпочинку. На щастя, людей не зачепило, – написав Резніченко. – У Зеленодольській громаді [окупанти] обстріляли зі ствольної артилерії тракторну бригаду. Там пошкоджені приміщення та сільгосптехніка. Ніхто не постраждав".

У ніч на 19 липня російські військові з РСЗВ (приблизно 40 снарядів) обстріляли Нікополь, а з артилерії – Зеленодольську громаду у Криворізькому районі.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російські окупанти неодноразово обстрілювали Дніпропетровську область від початку повномасштабного вторгнення в Україну 24 лютого.

Зокрема, 16 липня загарбники обстріляли із "Градів" Нікопольський район Дніпропетровської області. За даними ОВА, окупанти випустили 53 снаряди. Було пошкоджено 12 п'ятиповерхових будинків, школу та училище, також у місті знайшли боєприпаси, що не здетонували, є загиблі.