У Житомирі через обстріл окупантів не працює електротранспорт – мер

У Житомир прилетіло три ракети окупантів, зазначив мер
Фото: wikipedia.org
У Житомирі після ракетних ударів російських окупантів по об'єктах енергетичної інфраструктури вранці 18 жовтня перестали курсувати трамваї і тролейбуси.

Про це в ефірі національного телемарафону, який транслювали в YouTube каналу "Рада", повідомив мер міста Сергій Сухомлин.

"Точно, що можу сказати, сьогодні електротранспорт у місті не працюватиме. Останнім часом ми випускали вдвічі менше електротранспорту, включали режим економії для того, щоб не було віялових вимкнень. Ми також вимикали вуличне освітлення... Нам насамперед потрібно забезпечити енергопостачання у багатоповерхівках і водоканал, теплокомуненерго", – сказав міський голова Житомира.

За словами Сухомлина, поки складно оцінити масштаби збитків і скільки часу потрібно на повну ліквідацію наслідків ракетних ударів – усе впирається у питання потужностей.

Загалом, як зазначив мер, у Житомир прилетіло три ракети окупантів, постраждало двоє осіб, одну людину госпіталізували у тяжкому стані.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російські окупанти понад тиждень обстрілюють українську енергетичну інфраструктуру. Після ранкових обстрілів 18 жовтня без електрики тимчасово залишилося 11 населених пунктів Житомирської області, повідомляли в ОВА о 10.40.