У США розпочали конфіскацію майна Манафорта

Манафорт із 15 червня 2018 року перебуває під вартою
Фото: EPA

Окрім квартири політтехнолога Пола Манафорта у хмарочосі Trump Tower, буде конфісковано три його банківські рахунки та один поліс страхування життя. 5 жовтня конфіскацію розпочала команда спеціального прокурора США Роберта Мюллера.

Команда спеціального прокурора США Роберта Мюллера розпочала конфіскацію квартири політтехнолога Пола Манафорта у хмарочосі Trump Tower, що входить до переліку об'єктів нерухомості у Нью-Йорку, які має бути конфісковано за рішенням суду, повідомив 6 жовтня канал Fox News.

ЗМІ зазначає, що команда Мюллера розпочала конфіскацію 5 жовтня.

У Манафорта також конфіскують три банківські рахунки та один поліс страхування життя.

Вилучення частини активів Манафорта передбачено у межах його угоди зі слідством.

Пол Манафорт, який керував виборчою кампанією Дональда Трампа на виборах президента США у 2016 році, із 15 червня 2018 року перебуває під вартою.

Судовий процес у "фінансовій" справі Манафорта розпочався 31 липня. 21 серпня журі присяжних визнало Манафорта винним за вісьмома із 18 пунктів обвинувачення.

14 вересня він погодився співпрацювати із прокурорами в розслідуванні про ймовірне втручання Росії у виборчий процес. Політтехнолог визнав провину у змові проти США та змові з метою перешкоджання правосуддю.