У Франції грабіжники украли вина на €350 тис. Під час погоні вони кидали ці пляшки в поліцію

Зловмисників, які викрали вино з льоху готелю, зловити не вдалося
Фото: depositphotos.com
На французький готель Relais Château протягом двох днів двічі напали грабіжники. Вони украли сотні пляшок дорогого вина, загальна вартість яких становила €550 тис.

Поблизу міста Бон у Франції група бандитів напала на готель Relais Château і вкрала звідти вина на 350 тис. Про це повідомляє The Guardian.

Напад стався вранці 5 січня. Зловмисники виламали двері винного льоху і вкрали звідти кілька сотень пляшок бургундського вина.

Від проникнення злодіїв у готелі спрацювала сигналізація, і власник закладу одразу поїхав туди. По приїзду він помітив фургон зловмисників і пішов за ними, паралельно викликаючи поліцію.

Незабаром до гонитви приєднався патруль жандармів, але коли вони під'їхали до фургона бандитів, злодії почали кидати пляшки з вином у поліцейську машину. Слідчі стверджують, що ніхто не постраждав, а пляшки, які злодії кидали в лобове скло машини жандармів, не потрапили в ціль.

Зловмисників спіймати не вдалося, французька поліція оголосила їх у розшук.

Як зазначає видання, це був уже другий випадок злому цього готелю протягом двох днів. Загалом за добу до цього злодії вдерлися в готель і вкрали з того самого льоху вина на суму 200 тис., але того разу сигналізація не спрацювала. Поліцейські намагаються встановити, чи були ці крадіжки організовані однією бандою.