Унаслідок обміну Захід отримав гідних людей, а Путін – отруйників і кілерів. І розплакався Гіркін. Йому гірко й заздрісно

Фото: Ale_nevzorov_official / Instagram

Унаслідок обміну кожен дістав "своє". Захід узяв відважних, гідних і освічених людей, які не замащені в жодному кримінальному бруді. Ними міг би пишатися будь-який народ.

А Путін отримав своїх отруйників, досвідчених кілерів і шахраїв міжнародного класу, які знають канали обходу санкцій.

"Кожному своє".

Для тисяч політичних, які залишилися в російських в'язницях, з'явилася слабка надія на те, що згодом справа дійде і до них.

Готовність Путіна віддати розумних в обмін на підлих у цікавий спосіб збіглася з агонією YouTube у РФ. Кремлівському упирю тепер пофігу "вільне слово". Скоро воно взагалі перестане турбувати й бентежити мізки росіян. Він стягує своїх бойових вовкулаків, готується до великої бійки з людством.

Дізнавшись про грандіозний обмін, розплакався Гіркін, підбурювач Донбасу. Йому гірко й заздрісно. Його до списку обміну не внесли й не обміняли.

Ігор Гіркін (Стрєлков) прокоментував обмін політв'язнів: "Укотре переконався, що у РФ набагато вигідніше і безпечніше бути русофобом і сволотою".

До нього долучилася його дружина Мирослава Регінська: "Поки відбувається обмін зрадників батьківщини, патріот своєї країни й військовий офіцер Ігор Стрєлков залишається у в'язниці".

Схоже, реконструктор і його поважна дружина все-таки з'їхали з глузду остаточно. Якби Гіркіна й махнули на якогось шпигунчика, то відразу з борту у Стамбулі він поїхав би на своє довічне за збитий цивільний Boeing.

Джерело: НЕВЗОРОВ / Telegram