Чорновол звинуватили у співучасті у вбивстві людини. Друзі-слідчі, а регіоналів, які сидять зараз у Раді, ви ні в чому не підозрюєте?

Фото: Mustafa Nayyem / Facebook

Слідчим доведеться або забути про справу проти екснардепки Тетяни Чорновол, або перейменувати свою структуру на божевільню, зазначив заступник генерального директора державного концерну "Укроборонпром" Мустафа Найєм.

До Тетяни Чорновол прийшли з обшуками стосовно обвинувачень у співучасті в убивстві людини під час пожежі в офісі Партії регіонів 18 лютого 2014 року. У мене з Тетяною багато розбіжностей і багато запитань до її політичних соратників. Але, друзі-слідчі, може, вам тести якісь підвезти, від тупості?

Тетяні приписують так званий непрямий намір – коли особа передбачає наслідки своїх дій, але, навіть не бажаючи цього, свідомо їх допускає.

Обшуки проводять за підозрою в тому, що шість років тому, у лютому 2014 року, людина була у групі тих, хто кидав "коктейль Молотова" в офіс Віктора Януковича. Друзі, ви там серйозно?!

Я, звісно, перепрошую, а регіонали, які сидять зараз у Раді, і Віктор Федорович із подільниками, які цього самого дня сиділи з ним в Адміністрації Президента і роздавали накази держорганам, – вони не усвідомлювали суспільно небезпечного характеру своїх діянь чи не розуміли, чим це може закінчиться? Ви їх ні в чому не підозрюєте?

Дуже шкода вашого часу, сил і ресурсів. Або ви цю справу з'їсте і забудете самі, або доведеться вас перейменовувати на божевільню. Тому що не хочу вас засмучувати, але в ті дні тисячі людей чудово усвідомлювали, що роблять, розуміли наслідки, але змушені були йти на барикади, інакше лежали б із кулею в голові. Буквально.

Джерело: Mustafa Nayyem / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора