Навіть такі дрібниці, як заливання урн зеленкою, організували українці. Російська опозиція на вибори придумала лише "полдень", який грає на руку режиму

Фото: Тетяна Даниленко / Facebook

Сьогодні Путіна буде обрано президентом Росії довічно.

Обезголовлена російська опозиція не змогла мобілізуватися навіть для мінімальної протидії. Будьмо чесними, вона і з живим лідером зробила б не набагато більше.

Схоже, що реальним обличчям антипутінського двіжу стає White Rex, Денис Капустін. Російські добровольці, які воюють на боці України, після пекла Авдіївки штурмують село за селом у Бєлгородській та Курській областях Росії.

Єдина застосована під час голосування технологія зриву виборів – поодинокі випадки псування урн. Люди їх підпалюють, заливають зеленкою.

Я наївно думала, що російська опозиція хоч щось придумала. Але дуже швидко ліберальна "общєствєнность" почала обурюватися діями "украинских мошенников", які "обманним шляхом змушують росіян зривати вибори і наражають на тюрму". Затримані порушники розповідають, що їм надходили дзвінки з колцентрів і невідомі обманним шляхом та шантажем примушували псувати урни!

Чорт, навіть такі дрібниці – це ми, а не вони самі.

Усе, що придумали вони, – "полдень", який тільки грає на руку режиму підвищенням явки.

Джерело: Тетяна Даниленко / Facebook

Опубліковано з особистого дозволу автора