39-річний Остапчук, який невдовзі втретє стане батьком, оголосив стать майбутньої дитини. Відео

Остапчук старший за дружину на 16 років
Фото: vova_ostapchuk / Instagram

Український ведучий Володимир Остапчук, який невдовзі втретє стане батьком, 4 серпня повідомив в Instagram, що в нього народиться син.

39-річний ведучий опублікував відео, у якому їх із дружиною, українською блогеркою Катериною Полтавською, знято під час церемонії оголошення статі дитини.

Під час церемонії на тлі святкової інсталяції з'явився синій дим, який символізує, що в них народиться хлопчик.

Контекст:

До знайомства з Полтавською Остапчук був одружений двічі. Обидва шлюби він називає помилками.

Першою дружиною ведучого стала українська перекладачка Олена Войченко. Другою – українська нотаріуска Христина Горняк (після реєстрації шлюбу – Остапчук). Із Войченко в Остапчука є двоє спільних дітей. Із Христиною Остапчук у ведучого дітей немає.

13 квітня 2023 року Остапчук перестав приховувати стосунки з Полтавською. Він розповів, що познайомився з нею в мережі під час роботи над волонтерським проєктом. 7 березня 2024 року пара повідомила, що зареєструвала шлюб. Остапчук старший за третю дружину на 16 років.

Полтавська з 18 років працює в рекламі, співпрацювала з українською ведучою Машею Єфросиніною, а зараз займається рекламою.

Про вагітність третьої дружини Остапчук повідомив в Instagram 25 липня. Раніше про вагітність Полтавської говорила українська ведуча Міла Єрємєєва.

Для Полтавської дитина стане первістком.