Відома ведуча розповіла про вагітність третьої дружини Остапчука

Ні Остапчук, ні Полтавська не коментували новину про її вагітність
Фото: vova_ostapchuk / Instagram

Українська ведуча Міла Єрємєєва в новому випуску шоу "#ністиданісовісті", яке 19 липня опублікували на YouTube-каналі радіо "Люкс ФМ", повідомила, що за чутками третя дружина українського ведучого Володимира Остапчука чекає на первістка.

"До речі, подейкують, що третя дружина Остапчука вагітна", – сказала вона.

Колега Єрємєєвої Артур Адамов підтвердив ці чутки, заявивши, що також читав про це.

"Та нехай буде вагітна, чого ви. У нього буде троє дітей і нарешті припинять до нього домахуватися, чому він за кордоном", – зіронізував співведучий Адамова і Єрємєєвої, український ведучий Євген Фешак.

Новину про ймовірну вагітність Полтавської 18 липня опублікувала адміністрація анонімного Telegram-каналу "Гувернанатка".

Ні Остапчук, ні Полтавська поки цю інформацію не коментували.

Фото: Гувернантка / Telegram

Контекст:

До знайомства з Полтавською Остапчук був одружений двічі. Обидва шлюби він називає помилками.

Першою дружиною ведучого була українська перекладачка Олена Войченко. Другою – українська нотаріуска Христина Горняк (після реєстрації шлюбу – Остапчук). З Войченко в Остапчука є двоє спільних дітей. Із Христиною Остапчук у ведучого дітей немає.

13 квітня 2023 року Остапчук перестав приховувати стосунки з Полтавською. Він розповів, що познайомився з нею в мережі під час роботи над волонтерським проєктом. 7 березня 2024 року пара повідомила, що зареєструвала шлюб. Остапчук старший за третю дружину на 16 років.

Полтавська з 18 років працює в рекламі, співпрацювала з українською ведучою Машею Єфросиніною, а нині займається рекламою.