Ауріка Ротару розповіла, як стала кумою Іво Бобула

71-річний Бобул зараз одружений учетверте
Фото: Іво Бобул / Facebook

Українська співачка Ауріка Ротару в інтерв'ю, яке 15 липня опублікували на YouTube-каналі української журналістки Аліни Доротюк, розповіла, як стала кумою українського артиста Іво Бобула.

"Я дізналася, що ви майже родичі з Іво Васильовичем Бобулом. Розкажіть мені цю історію", – попросила співачку журналістка.

"Так, ми куми з Іво. Колись дуже давно, коли ми працювали в Чернівецькій філармонії, я хрестила його доньку. І ми куми вже багато-багато років", – розповіла Ротару.

За словами співачки, зараз вона спілкується з Бобулом лише в соціальних мережах.

Контекст:

Зараз Бобул одружений учетверте. Разом із дружиною Наталією він виховує сина Данила, хрещеним батьком якого є другий президент України Леонід Кучма. Наталія молодша за 71-річного Бобула на 12 років. Вони познайомилися в середині 90-х років. Шлюб із четвертою дружиною Бобул зареєстрував без урочистостей і того самого дня вирушив на концерт. За словами Бобула, він заборонив дружині-психологу працювати, оскільки хотів, щоб вона займалася сином.

Від першого шлюбу в Бобула є дорослий син, який живе за кордоном, а від другого – донька. У третьому шлюбі з українською співачкою Лілією Сандулесою в артиста дітей не було.