"Чоловік рятується цим не перший рік. Це і мій зараз рецепт". Зеленська розповіла, що допомагає їй "встати на ноги", коли зле

Зеленська: Я раніше дуже дивувалася, як у нього є сили після надскладного тижня в суботу й неділю все одно тренуватися
Фото: Олена Зеленська / Facebook

Дружина українського президента Володимира Зеленського Олена Зеленська для заспокоєння й відновлення сил займається спортом. Про це вона розповіла в інтерв'ю, яке 21 червня опублікували на сайті The Telegraph.

"Я знаю себе і розумію, що коли мені погано, немає сил, мені потрібно зайнятися якимись фізичними вправами, спортом. І це мене і заспокоює, і надає сили. Як це не парадоксально, якщо ти викладаєшся фізично, у тебе ростуть твої емоційні сили. Але це не мій рецепт", – розповіла вона.

Перша леді України заявила, що навчилася цього у чоловіка.

"Я дивлюся на свого чоловіка, який рятується цим не перший рік. І я раніше дуже дивувалася, як у нього є сили після надскладного тижня в суботу й неділю все одно тренуватися. Тому що відчував, що це його ставить на ноги. Це і мій зараз рецепт", – додала Зеленська.

За словами дружини українського президента, це не єдине, чого вона навчилася у свого чоловіка, але "найпрактичніше".

"І я йому вдячна за це", – зізналася вона.

Контекст:

Володимир Зеленський та Олена Кияшко (до заміжжя) познайомилися у шкільні роки. 2003 року вони одружилися. У пари двоє дітей. Дочка Олександра народилася 2004 року, син Кирило – 2013-го.

Зеленський офіційно обійняв посаду президента України 20 травня 2019 року. До цього він був керівником студії "Квартал 95", а його дружина – сценаристкою у цьому проєкті.

Після повномасштабного вторгнення РФ в Україну, яке розпочалося у лютому 2022 року, Зеленська разом із дітьми залишилася в Україні.

У вересні 2023 року в інтерв'ю ВВС Зеленська розповіла, що через війну їхня сім'я розділилася і вона з дітьми зараз живе окремо від чоловіка.