"Чоловіки реально слабкі". Квіткова пояснила, чому після розлучення не може збудувати нові стосунки

Квіткова: Я розумію, що моя людина просто прийде згодом, я знайду своє кохання, і все буде супер
Фото: kvittkova / Instagram

Українська блогерка Дар'я Квіткова готова будувати нові стосунки, але не може знайти людину, з якою б могла це зробити. Про це вона розповіла в інтерв'ю, опублікованому на YouTube-каналі Lera Didkovskaya.

"Мені здається, я готова закохатися, так", – заявила Квіткова.

"Чи відчуваєш ти, що сильним і незалежним дівчатам важко знайти стосунки?" – запитала в неї співрозмовниця.

"Дуже важко. Це просто... Я розумію, що це бич таких дівчат, бо з такими дівчатами, коли вони обирають своє щастя й одягають таку неймовірну броню на себе, потім дуже-дуже важко. Зараз пішли такі чоловіки, на жаль, які не осилюють цієї внутрішньої сили дівчат. І вони це можуть робити через ту саму заздрість, слабкість. Чоловіки реально слабкі", – зазначила блогерка.

Квіткова як приклад розповіла, як один із її шанувальників після того, як запросив на побачення, почав просити лайкнути його фото й запитував, як розкрутити свій блог в Instagram. Вона також зазначила, що стикається із чоловіками, які не мають занять і захоплень.

"І ти така: "А що далі? Що з майбутнім?" А він такий: "Та я не хочу нічого робити, мені взагалі нічого не цікаво". І тут порівняно з таким чоловіком стоїть жінка, яка просто пре й не планує зупинятися", – додала блогерка.

Вона висловила впевненість, що доля готує їй "когось дуже важливого", але для цього потрібно пройти різні етапи в житті.

"Я розумію, що моя людина просто прийде згодом, я знайду своє кохання і все буде супер", – сказала Квіткова.

Контекст:

2019 року Квіткова (справжнє прізвище – Матюніна) була однією з учасниць шоу "Холостяк", головним героєм якого став український телеведучий Микита Добринін (справжнє ім'я – Влад Вакулович).

У фіналі шоу Добринін зробив вибір на користь Квіткової. У травні 2020 року пара зареєструвала шлюб. Улітку 2021-го в них народився син Лев.

Восени 2022 року подружжя повінчалося, а в січні 2023 року Квіткова зізналася, що вони з Добриніним розійшлися.

На блог Квіткової підписано 1,8 млн фоловерів.