"Я насолоджуюся життям". Саліванчук знялася без бюстгальтера

Саліванчук: Мрії матеріальні: правильно думайте – і все вийде
Фото: salivanchuk.anna / Instagram

Українська акторка Анна Саліванчук 30 травня в Instagram розмістила ролик, у якому станцювала перед камерою.

Саліванчук була без бюстгальтера, одягнена в жилет, обшитий хутром.

"Я насолоджуюся життям, коли щось відбувається. Мені байдуже, чи це хороші речі, чи погані. Це означає, що ти живий", – написала Саліванчук.

Акторка зізналася, що в неї запитують, як не впасти в депресію, все встигати і не вигорати.

"Усе дуже просто, і все залежить тільки від вас, просто що б не сталося, навіть дуже погане або дуже хороше, треба цінувати і насолоджуватися життям далі. Усі таргани і ваш настрій залежить тільки від ваших думок. Мрії матеріальні: правильно думайте – і все вийде", – написала акторка.

Саліванчук додала, що зараз кожному українцю нелегко, але треба триматися, щоб донатити й допомагати українським воїнам повернутися додому.

Контекст:

Саліванчук була заміжня за народним депутатом від партії "Слуга народу" Олександром Божковим. У пари є двоє синів: Гліб (2015) і Микита (2020). 1 березня 2024 року акторка зізналася, що майже рік тому вони розлучилися.

Божков є нардепом із квітня 2022 року. Він склав присягу після того, як народний депутат із фракції "Слуга народу" Микола Сольський став міністром аграрної політики і продовольства. Божков на парламентських виборах 2019 року був кандидатом у народні депутати від "Слуги народу", перебуваючи на 141-й позиції в партійному списку.

До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Божков був продюсером студії "Квартал 95", писав рух "Чесно".

Саліванчук улітку 2023 року говорила, що повномасштабна війна вплинула на її стосунки із чоловіком.