Клопотенко пояснив, чому не запрошує дівчат на побачення до ресторанів

Клопотенко: Я не можу ходити в публічні місця
Фото: Євген Клопотенко / Facebook

Український ресторатор Євген Клопотенко не запрошує дівчат до ресторанів на побачення. Про це він розповів в інтерв'ю, яке 18 березня опублікували на YouTube-каналі української блогерки Емми Антонюк.

"Я зазвичай жінок не запрошую в ресторани. Я не можу ходити в публічні місця. Тому що публічні місця – для мене це біль. Мені треба зібратися в кулачок і йти в публічне місце", – зізнався він.

За словами ресторатора, коли він з'являється на публіці, люди починають із ним фотографуватися, а в закладі намагаються його пригостити, приносячи рахунки за їжу з нульовою сумою.

У цьому самому інтерв'ю Клопотенко розповів, що живе на орендованій квартирі, їздить на Volkswagen Touareg за $15 тис., а його щомісячні доходи в середньому становлять від 300 тис. до 800 тис. грн. Він також зазначив, що має особистого водія й асистента, а також команду з 300 осіб. За словами Клопотенка, він сам щомісячно донатить на ЗСУ приблизно 150 тис. грн.

Контекст:

2015 року Клопотенко став переможцем п'ятого сезону кулінарного проєкту "МастерШеф" на каналі СТБ. Після перемоги в шоу телеканал запросив шеф-кухаря як експерта у кілька телевізійних проєктів.

Клопотенко – співзасновник соціального проєкту Cult Food, який має на меті зміну культури харчування. Клопотенко володіє кількома ресторанами й закладами харчування в різних українських містах.