Христина Остапчук розповіла подробиці роману з росіянином, через якого переїхала жити до Москви

Христина Остапчук: Він дуже хотів, щоб у мене були сумки Hermes, наприклад
Скріншот: Балючі теми / YouTube

37-річна українська блогерка і колишня нотаріуска Христина Остапчук 15 років тому перебувала у стосунках із бізнесменом із РФ і проживала деякий час разом із ним у Москві. Подробицями цього роману вона поділилася в інтерв'ю, яке 11 квітня опублікували на YouTube-каналі "Балючі теми".

За словами Остапчук, із росіянином вона познайомилася в Києві на концерті. Їй на той момент було 22 роки, а йому 34. Після знайомства між ними зав'язалися романтичні стосунки, і вона переїхала жити до Москви, а незабаром отримала від свого нового бойфренда пропозицію руки й серця.

"Це ми були знайомі, можливо, місяць, а живемо разом тиждень", – пояснила Остапчук.

За словами блогерки, вона запропонувала своєму бойфренду відкласти весілля на рік, оскільки хотіла продовжувати стосунки, але не прагнула заміжжя.

"І все, ми почали жити", – продовжила вона свою розповідь.

"Хто він був?" – уточнила в Остапчук журналістка Наталія Балюк.

"Кризовий менеджер. Він у бізнеси заходив, які в стані кризи, і він їх ставив повністю на ноги. Плюс мав долю в деяких бізнесах. Ну, він був бізнесменом, який дуже добре заробляв. Коли ми вже почали жити разом, він сказав: "Тут у нас сейф, код такий. У тебе ключ до ячейки, в ячейку я вже тебе записав. Раптом що, ти маєш знати всі явки та паролі". Але я туди не лазила, бо у нас була така шафка, куди він клав гроші на наше життя. І то я брала і запитувала: "Типу можна я візьму на те й те?" – розповіла вона подробиці цих стосунків.

За словами Остапчук, її обранець вважав: що дорожче вона буде одягнена, то менше уваги на неї звертатимуть інші чоловіки.

"І він, щоб до мене ніхто не підходив... Я насправді ношу всі сумки, що він мені купив, до сих пір. Усі дорогі сумки, якісь діаманти, годинники – це все він мені дарував. У нього була така позиція, щоб я дуже гарно виглядала і щоб до мене ніхто не підходив. Насправді це була дивна історія. Він дуже хотів, щоб у мене були сумки Hermes, наприклад. Ми в кожній поїздці спочатку йшли в бутік. Він справді мене задаровував", – додала вона.

Остапчук розповіла, що коли вони розійшлися, бойфренд дотримав слова щодо їхніх фінансових домовленостей.

"Ми домовлялися, що якщо колись розійдемося, він каже: "Я тоді тобі це, це і це даю". Це його чоловіча позиція була, – пояснила Остапчук. – Так і сталося. Але він насправді не хотів, щоб ми розходилися, але я розуміла, що ми досить різні у багатьох поглядах".

Вона не стала називати імені цієї людини. Остапчук зізналася, що однією з причин їхнього розставання стало те, що він висміював її відвідування церкви, а в побуті був надто педантичним. На запитання, чи вона любила його, Остапчук відповіла ствердно, але зазначила, що це було "по-своєму".

Після розставання Остапчук повернулася до Києва.

У цьому самому інтерв'ю блогерка розповіла, що її батько Віктор Остапчук був "дуже поважним і знаменитим в Ужгороді бізнесменом", а мати працює стоматологом.

Контекст:

Христина Остапчук (Горняк) стала відомою після того, як навесні 2020 року український ведучий Володимир Остапчук відрекомендував її як свою нову дівчину. Із першою дружиною, українською перекладачкою Оленою Войченко, ведучий розлучився у березні 2020 року.

Восени 2020 року Остапчук одружився з Горняк, а за два роки вони оформили розлучення.