"Тато в мене був не останньою людиною в Ужгороді". Христина Остапчук уперше зізналася, що її батько був пов'язаний із партією Медведчука

Остапчук: Мій тато – він був бізнесменом, він був дуже поважним і відомим в Ужгороді весь час. І політична кар'єра в нього була
Фото: kristygor / Instagram

Українська блогерка й колишня нотаріуска Христина Остапчук в інтерв'ю, яке 11 квітня опубліковано на YouTube-каналі "Балючі теми", зізналася, що її батько – ужгородський бізнесмен Віктор Горняк у минулому будував політичну кар'єру й був пов'язаний із Соціал-демократичною партією України (об'єднаною).

"Мій тато – він був бізнесменом, він був дуже поважним і знаменитим в Ужгороді весь час. І політична кар'єра в нього була. Різна. Зараз просто всі ці політичні партії не прийнято називати. Тоді в нас було дві партії на той час, а зараз це вже непопулярні партії, скажімо так. Тоді це була СДПУ(О) (Соціал-демократична партія України (об'єднана). Про це, до речі, ніхто не знає", – зізналася блогерка.

За словами Остапчук, у дитинстві її досягнення знецінювали, бо всі думали, що їй усі перемоги купує батько.

"Оскільки він був багатим бізнесменом, усе, чого я досягала в дитинстві, – завжди говорили: "Горняк їй усе купив, усе проплатив". Тобто з мене робили неталановиту дитину, але насправді, до чого я не докладу руку, у мене все виходить. Сказати, що я не маю талантів, – не сказати. Але завжди знецінювали", – заявила Остапчук.

Вона зізналася, що зараз її батько разом із другою дружиною живе за кордоном.

"Тато в мене був не останньою людиною в Ужгороді. Усі знали його. І маму. Мама працювала стоматологом. Вона в мене такий лікар, що її пломби по 40 років стоять", – похвалилася блогерка.

У цьому самому інтерв'ю вона висловилася про причини розлучення зі своїм чоловіком, українським ведучим Володимиром Остапчуком.

Контекст:

Христина Остапчук (Горняк) стала відомою після того, як навесні 2020 року український ведучий Володимир Остапчук відрекомендував її як свою нову дівчину. З першою дружиною, українською перекладачкою Оленою Войченко, ведучий розлучився в березні 2020 року.

Восени 2020 року Остапчук одружився з Горняк, а за два роки вони оформили розлучення.

Христина Остапчук зараз не афішує свого особистого життя. Володимир Остапчук після розлучення одружився втретє.

Соціал-демократичну партію України (об'єднану) створили 1990 року. До 1996 року вона мала назву Соціал-демократична партія України. Із цією партією пов'язана діяльність обвинуваченого в держзраді колишнього українського нардепа Віктора Медведчука й народного депутата України Нестора Шуфрича, якого підозрюють у державній зраді.